Facelift

Een facelift heeft mij weer doen stralen. Voor deze ingreep zag ik eruit als een oude dame. Wat ik er ook aan deed, het lukte mij niet om weer een stralend uiterlijk te krijgen. Mijn voorhoofd zag er uit als een rimpel veld. Alleen als ik mij hier bewust van was, kon ik het een beetje verdoezelen. Maar op een gegeven moment werd het zo erg dat ik hierdoor meerdere klachten ondervond. Niet alleen klachten in de vorm van dat ik te oud werd ingeschat, maar meer ook lichamelijke klachten. Ook psychisch begon het aan mij te klagen, tot ik op een gegeven moment hier niet mee verder wilde leven.

Facelift

Een facelift doet wonderen

Via kliniek Veldhoven ben ik bij een specialist gekomen, die hier veel ervaring mee heeft. Nadat ik eerst een gesprek met deze man heb gehad, waar mij de behandeling werd uitgelegd, is er een definitieve afspraak gemaakt. Echter werd er tijdens dit gesprek wel duidelijk dat een wenkbrauwlift ook mijn klachten konden verbeteren.

De ingreep viel reuze mee en daar was ik best wel blij mee. Het resultaat is geweldig, ik lijk meteen al een tiental jaar jonger. Wanneer ik nu in de spiegel kijk, kijk ik naar een zeer jonge, mooie vrouw. Wat ben ik trots dat ik deze ingreep heb laten doen. Maar vooral ben ik erg te spreken over het feit dat je bij Kliniek Veldhoven zo prettig en zeer professioneel wordt geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *