De populairste merken voor de dames

Via Vai is een van de populairste vrouwen schoenenmerken van Nederland geworden. Dit trendy merk weet het Italiaanse design goed naar voren te brengen. Ze combineren sportiviteit met kwaliteit en dat al ruim 20 jaar lang. Maar wat voor soorten schoenen heeft dit populaire merk nu eigenlijk allemaal in huis? De meeste vrouwen staan te popelen om weer een nieuw paar schoenen aan te schaffen. En dat is niet zonder reden, toch dames? Daarom nemen we jou mee in de wondere wereld van de damesschoenen van Via Vai. Lees snel door en kom er achter.

Cowboyboots

De cowboyboots van Via Vai zijn mateloos populair in Nederland. Voel jij je echt trendy en modieus? Dan is er geen ontkomen aan. Je hoeft helemaal geen cowboytje en indiaantje te spelen om deze mooie boots aan te kunnen trekken. Door de diverse kleuren, voornamelijk bruintinten, en de mooie gespen kan je deze boots bij ieder kledingstuk combineren. Dit is dus ook de trend van het jaar!

Enkellaarzen

De enkellaarsjes blijven mateloos populair onder iedere leeftijd. Of je nu 22 jaar of 36 bent je kan het hebben! Deze mooie laarsjes zijn elegant en sexy. De meeste dames kiezen voor de bruinige of zwarte enkellaarsjes omdat je deze altijd kan combineren. Daarnaast worden de zwarte laarsjes vaak gebruikt door de dames om op te stappen.

Sneakers

Waar de sneaker vroeger meer voor de man was, daar kan je tegenwoordig als vrouw ook gewoon mee aankomen. En niet zo’n beetje ook. Ondertussen heeft ieder damesmerk wel een mooie lijn aan sneakers. De sneakers van Via Vai zijn modieus maar toch ook stoer.

Welke schoenen heb jij?

We zijn benieuwd welk soort schoenen jij inmiddels al in je kast hebt hangen. Laat het ons weten en deel jouw foto en soort schoen met ons.