De leukste katoenen stoffen

Vorig jaar in Mei startte ik mijn eigen webwinkel op, waarin ik kledij verkoop die ik zelf maak en ontwerp. Ik was al enige tijd voordien bezig met het ontwerpen van mijn eigen kledij, maar in het begin was dat enkel sporadisch en deed ik dat dus enkel en alleen als hobby. Ik kon er niet erg veel tijd aan spenderen, want ik oefende namelijk nog een andere job uit. Toen ik de leuke katoenen stoffen van deze shop ontdekte werd ik geïnspireerd om van mijn hobby mijn beroep te maken. Dat gebeurde natuurlijk niet zomaar in 123.

Zelfstandig worden is een grote stap en ik wou er dus zeker van zijn dat ik de juiste keuze maakte. Mijn verstand heeft me lang tegen gehouden om deze stap te zetten, maar aan de hand van mijn passie begon ik steeds meer aan te voelen dat het iets was wat ik moest doen. Ik begon meer en meer kleding te creëren en hoe meer ik het deed, hoe meer ik het wou doen. Na een tijdje kon ik gewoon niet anders dan naar mijn passie luisteren!

Eerlijk gezegd was het een heftige rit onderweg naar het realiseren van mijn droom, maar mijn passie was gelukkig groter dan de obstakels die ik onderweg tegenkwam. Ik ben blij dat ik mijn droom nagejaagd heb want daar ben ik achter een goed jaar al de vruchten van aan het plukken. Ik vind het ontzettend fijn dat ik deze website leren kennen heb, omdat mijn droom anders misschien een passie gebleven was. Ondertussen heb ik dus een leuke webshop waarop ik unieke kledingstukken verkoop die één voor één gecreëerd werden met de katoenen stoffen van destoffenkraam.nl.

Mooie tricot stof

Mijn bron van inspiratie

Destoffenkraam.nl was en is voor mij nog steeds mijn ideale bron van inspiratie. Telkens wanneer ik door het ruime aanbod scrol, zie ik de ideeën van mijn nieuwe collectie al voor mij. Het gaat zelfs soms zo ver dat ik mij meestal laat inspireren aan de hand van de stofjes en daarna pas ga creëren. Als ik het dan toch eens omgekeerd doe, dan vind ik ook altijd meteen wat ik in gedachten had. Ik vind het dus voornamelijk fijn dat het aanbod op deze site zo groot is en dat er telkens nieuwe stofjes bijkomen. Elke week neem ik wel eens een kijkje op de site, want ik weet dat hun aanbod telkens vernieuwd wordt. Dat is voor mij een leuk momentje, omdat ik dan vol spanning kan afwachten tot er weer een nieuwe topper op de site verschijnt en ik weer aan een nieuwe creatie kan beginnen.

Onbetwistbare kwaliteit voor een voordelige prijs

Als beginnende zelfstandige heb je het vaak niet al te breed, dat is nog een reden waarom ik het zo fijn vind dat ik deze website tegengekomen ben. Deze website biedt namelijk kwaliteitsvolle stoffen aan een mooie prijs-kwaliteitverhouding aan. Op die manier moet ik mij niet blauw betalen aan de stoffen voor mijn ontwerpen, maar kan ik mijn klanten toch steeds van de beste kwaliteit blijven voorzien. Ik koop ondertussen bijna al mijn stoffen bij De stoffenkraam dankzij deze goede prijs-kwaliteitverhouding en ook omdat je extra voordelen krijgt; boven de 50 uren moet je geen verzending betalen en er is een spaarkaart aanwezig waardoor je nog eens kan genieten van extra korting.

Een andere reden waarom ik zo graag op deze site koop, is de handigheid van de site. Ik heb het vaak erg druk. Ik moet namelijk regelmatig mijn webshop aanpassen, de verzendingen doen, de kleding ontwerpen en maken en dan er nog voor zorgen dat mijn financiële zaken telkens in orde zijn. Daardoor is het goed dat ik mijn stoffen kan kopen op een site waarop ik makkelijk alles terug kan vinden en dus geen uren van mijn kostbare tijd verspil. Alle stoffen staan mooi bij elkaar en sommige staan nog eens per doel geordend. Links kan je makkelijk het soort stof uitkiezen die je zoekt, dat doe ik wanneer ik specifiek naar een bepaalde stof opzoek ben.

Er zijn dus zoveel redenen om te kiezen voor destoffenkraam.nl! Ik zou iedereen zeker aanraden om deze leuke webshop te ontdekken, je hoeft daarom helemaal geen professionele ontwerper te zijn! Destoffenkraam.nl is ook de moeite waard als je graag prachtige kledingstukken ontwerpt gewoon voor jezelf of om cadeau te geven aan iemand die je graag ziet.